Het zonnetje komt er weer door, langzaam aan wordt het lente. Heerlijk! Ik kan hier oprecht heel erg van genieten. Zonnestraaltje bij zonnestraaltje verdampt mijn winterdipje beetje bij beetje. Ik ben nou eenmaal erg gevoelig voor het weer. Misschien herken jij dit wel? Voor iedereen zal het wel gelden. Wanneer het nou eenmaal kouder wordt en de dikke wintertruien weer aan moeten, wordt de hele wereld nou eenmaal een stuk minder kleurrijk. Ergens begint dit al in de herfst, bladeren vallen van de bomen, maar de mooie herfstkleuren komen daarvoor in de plaats, gevolgd door de lampjes in de kerstboom. Ieder seizoen heeft zo zijn charme.

Afgelopen week heeft er al behoorlijk wat zon geschenen en ik wen hier al heel gemakkelijk aan! Is het jullie al opgevallen dat er zelfs al knopjes en dergelijke beginnen te groeien? En dat er sneeuwklokjes zijn? Fantastisch! Anyway, vandaag wil ik het met jullie hebben over het feit dat ik wat minder heb geblogd de afgelopen tijd.

Normaal gesproken probeer ik elke vrijdag een blog te plaatsen.. Nu is dat helaas mislukt. Inmiddels heb ik mijn minor afgesloten met mooie cijfers! Dat maakt echter ook dat de motivatie om te bloggen wat minder is geworden én het feit dat na mijn minor mijn scriptie aan de beurt is. Op dit moment ben ik dus aan het afstuderen. Naast mijn scriptie heb ik nog twee vakken welke veel aandacht vragen. En daar nog naast ben ik nog aan het werk, dus ja.. Het is druk! Ik ga natuurlijk niet stoppen met bloggen, maar ik ga wel minder frequent bloggen.

Ik heb jullie in eerdere blogs verteld, dat je goed moet plannen en dat je mild moet zijn naar jezelf toe. Het grappige is dat ik dat nu ook bij mezelf toe pas. Ik ervaar op dit moment zoveel stress, door alle verplichtingen en verwachtingen, dat ik hierdoor even een pas op de plaats moet maken. Voor mij betekent het dus dat ik minder vaak ga bloggen. Ik wil namelijk meer tijd gaan overhouden voor het oppakken van hobby’s en het creëren van rust.

Ik kan alleen maar zeggen, dat wanneer voor jou hetzelfde geldt, als je stress ervaart, of je gejaagd voelt, je zelf moet kiezen waar jij je prioriteiten stelt! Dit is dan geen falen, maar goed voor jezelf zorgen. Bedenk dat er morgen weer een dag is, als het even niet gaat en bedenk dat je altijd anderen kunt vragen om met je mee te denken.

Wanneer je vragen hebt, of wanneer je iets kwijt wilt, kun je altijd naar het forum gaan! Hier zal ik vaker op aanwezig zijn.

Liefs, Anja